Är det dig vi söker till vår lediga tjänst?

06 september, 2022

Kundtjänstmedarbetare/Innesäljare

Ultramare bildades 1934 och är därmed Skandinaviens äldsta filterföretag. Sedan 2007 har vi Trollhättan som basen för vår verksamhet, med säljkontor och hämtlager i Stockholm.

Vi tillverkar produkter som renar luften, så självklart värnar vi om miljön i stort, eller varför inte bara nyttja vår ”pay off” – Vi renar luften du andas.

Våra kärnvärden är Miljö – Förtroende – Innovation. Orden skall genomsyra vår verksamhet i allt vi gör.

Vi är certifierade enligt Eurovent och ISO 9001 & 14001 och har som målsättning att vara ledande inom branschen när det gäller miljöarbete. Detta är en målsättning som genomsyrar hela företaget på alla nivåer och som fler än 5000 kunder uppskattar år efter år.

 

Om rollen

För att möta dagens och framtidens behov har vi beslutat att tillsätta nya tjänster inom marknads- & säljorganisationen och söker nu en kundtjänstmedarbetare/innesäljare till vårt kontor i Trollhättan. I rollen ligger fokus på att ge bästa tänkbara service samt att bygga starka relationer med våra befintliga och nya kunder.

Tjänsten innebär att du har mycket kundkontakt via telefon och mail samt ansvarar för en försäljningsbudget med övriga kollegor på kundtjänst.

Vi letar efter dig som brinner för service och försäljning och som är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vill du vara med i ett härligt team inom en bransch med stark tillväxt? Då kanske det är dig vi söker!

 

Arbetsuppgifter

Du hjälper våra kunder med förekommande frågor, både via telefon och mail. Du kommer att ha kontakt med många personer per telefon varje dag så du måste tycka om att ha sociala kontakter.

Du hjälper, och är även support till våra utesäljare.

Det förekommer även andra arbetsuppgifter, såsom mottagning av kunder och utlämning av ordrar/varor från vårt lager.

 

Vem söker vi?

För att trivas i rollen:

  • Tror vi att du har erfarenhet att arbeta inom kundtjänst och/eller försäljning.
  • Tror vi att du är en naturlig teamspelare med ett stort kundfokus som alltid vill ge den bästa servicen till våra kunder.
  • Tror vi att du har lätt för sociala kontakter.

För att lyckas i rollen:

  • Vill vi att du är målinriktad och lösningsorienterad
  • Vill vi att du har förmågan att arbeta självständigt och att du är bra på att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter
  • Vill vi att du har en ödmjuk och positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt samt att du har förmågan att tidvis kunna hantera stress

Utbildning: Avslutad gymnasial utbildning

Språk och programvaror: Goda språk och skrivkunskaper gällande både svenska och engelska. Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt Microsoft Office.

Utöver detta fäster vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

 

Märk med ”Kundtjänst Trollhättan”

Är du intresserad av tjänsten, maila personligt brev och CV till niklas.palm@ultramare.se

Kontakt: Niklas Palm 070-580 07 96