En service i världsklass – Ultramares kund- och säljsupport

02 juni, 2016

På Ultramare är vi i ständig förändring, till det positiva. Vi letar alltid nya lösningar och metoder för hur vi ska kunna jobba mer kundnära och fokuserat. Som ett led i detta arbete så har vi gjort en omorganisation i vårt tidigare Innesälj. Vi har kvar samma duktiga och kompententa medarbetare som ni känner sedan tidigare och har även utökat organisationen.

Vad är då vårt mål med detta? Jo, att skapa en snabbare kontaktväg för er kunder som bemannas av fler personer. Vi arbetar modernt, säkert och dokumenterar noggrant era kunders önskemål i vårt system. Det möjliggör att fler personer kan ge er service i världsklass å kunskapen inte blir inlåst hos en enskild säljare. På Ultramare så tror vi på lagarbete och att vi är starkare när vi hjälper varandra och det, det kommer ni att tjäna på! Vi vill även att förtydliga att självklart så har ni kvar era säljare som kan svara på era frågor, det förändras inte. Här får ni helt enkelt ytterligare kontaktytor då ni många gånger har behov av snabba svar.

 

Order, offert och prisförfrågningar

Hit får ni gärna maila in era underlag och förfrågningar så återkommer våra kollegor så snart som möjligt med en offert eller orderbekräftelse. Bra att komma ihåg är att alltid skicka med referensperson/nummer, godsmärkning, ev. projektreferens samt ett mobilnummer, utöver själva förfrågan.

order@ultramare.se

 

Uppdatering av filterlistor, bolagsinformation eller övriga frågor

Hit mailar ni de ändringar som ni vill ska göras på era listor. Märk upp tydligt vilka förändringar ni önskar på fastigheten, så hjälper vi er med det. Gör ni ändringar gällande er bolagsinformation, såsom nya adresser osv så hjälper vi gärna till med att hålla registren uppdaterade.

info@ultramare.se

 

Tekniska frågor

Har ni frågor av teknisk bakgrund gällande filter, skåp, kol osv så skickar ni dem hit!

support@ultramare.se

 

Önskar ni istället prata med våra härliga kollegor så når ni vårt huvudkontor i Trollhättan på 0520 47 71 00 eller vårt Bromma-kontor på 08 445 14 40.

Soliga hälsningar från Kund- och säljsupporten på Ultramare