Malou Karlsson ny regionchef för Stockholm

03 februari, 2016

Ultramare storsatsar på Stockholm och har anställt Malou Karlsson som regionchef. Malou kommer närmast från Techem där hon varit regional försäljningschef.

 

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Malou Karlsson till Ultramare. Jag är övertygad om att Malou är helt rätt person som regionchef för Stockholmskontoret där vår ambition är att utöka verksamheten och bli den största och bästa filterleverantören i Stockholmsregionen, säger Ultramares försäljningschef Joakim Eriksson.

 

Malou Karlsson har en mångårig erfarenhet av försäljning i olika led och på att bygga goda kundrelationer. Hon kommer närmast från Techem där hon har varit regional försäljningschef. Malou har även tidigare varit key account manager inom oljebranschen och skandinavisk försäljningschef på ett globalt teknikföretag inom energibranschen.

 

Ultramare är i en expansiv fas och kommer därför att fokusera på att öka marknadsandelar och stärka varumärket ytterligare.

 

– Vi storsatsar i Stockholm och därför har vi skapat en helt ny tjänst och vi är övertygade om att Malou passar perfekt in i profilen att ta Ultramare och Stockholm till nästa steg i vår utveckling, säger Joakim Eriksson.

 

För ytterligare information kontakta:
Malou Karlsson, regionchef Stockholm, 0702-46 02 14. E-mail: malou.karlsson@ultramare.se
Joakim Eriksson, försäljningschef Ultramare, 0520-47 71 07. E-mail: joakim.eriksson@ultramare.se