Vi ses inte på Nordbygg

19 februari, 2018

Det där lät ju kanske lite konstigt tänker du nu. Men det är det faktiskt inte när vi tar det ett varv till. Vi strävar alltid mot att utmana branschen och hitta nya och smartare vägar att gå. Och i år innebär det att vi tar det stora beslutet att tacka nej till att ha en monter på Nordbygg.

En av anledningarna till vårt beslut är att mässor tar massor av tid i anspråk. Och i år har vi valt att lägga en stor del av vår tid på att förbättra våra produkter. Vad sägs om en en helt återvinningsbar plastram t.ex? Men vi ska också lägga en del tid på att försöka förbättra arbetsklimatet på arbetsplatser som påverkar oss alla. Återkommer om det arbetet 🙂

Givetvis tycker vi att det är kul att ses och umgås med våra kära kunder. Och även om vi inte har en egen monter så finns vi på plats och besöker gärna mässan tillsammans med er. Eller så tar vi ett möte utanför mässhallen när ni ändå befinner er i Stockholm. Ni vet att vi på Ultramare alltid finns här för er, mässa eller ej. Det är bara att slå en signal!