Hotell

Hotellgäster kan spendera upp till 90% av sin tid inomhus. Då är det inte konstigt att ren luft, klimatkontroll och komfort är något av det absolut viktigaste för människor när det kommer till val av hotell. Att ha bra kontroll på hotellets luftkvalité är därför av yttersta vikt.

Hotellen ställs inför många utmaningar gällande luftkvalitén. Olika typer av partiklar, kemikalier och gaser tar sig lätt in utifrån och in i hotellets lokaler samtidigt som lukter lätt sprider sig från restauranger, rök, vattenskador och renoveringar. Allt detta har en direkt inverkan på gästers hälsa och deras upplevelse av hotellvistelsen.

En stor del av en byggnads energiförbrukning kommer från uppvärmning, kylning och luft i rörelse. Att välja energieffektiva luftfilter och luftrenare med rätt filterklass skapar inte bara en hälsosam inomhusmiljö utan hjälper dig även att sänka fastighetens energikostander.

Ultramares breda utbud av energieffektiva och miljövänliga luftfilter och luftrenare kommer hjälpa dig att spara pengar och samtidigt skapa en kvalitativ inomhusmiljö där hotellets gäster och medarbetare kan andas ren och frisk luft.

Kontakta oss

Kontakta oss på Ultramare så skapar vi tillsammans med er den mest optimala lösningen för renare luft.

Typiska produkter – Hotell